BATANG PINANGGA YOUTH AMBASSADORS

Stay Home

Sponsoracties

Online acties om toch wat geld op te halen!

Wij hebben een probleem!

Door het Corona virus hebben wij alle acties moeten annuleren. En hierdoor zullen wij te weinig geld kunnen ophalen voor de kinderen. En dat willen we niet!
Val niet in slaap jongens, maar kom in actie!

Wil jij ons helpen ook het kindertehuis door deze lockdown-periode heen te slepen? Stay-Home Sponsoracties, Batang pinangga heeft jullie nodig! Help jij ons?

1

Donaties

Onze sponsoracties kunnen niet doorgaan, hierdoor komt er te weinig geld binnen voor het kindertehuis. Jij kunt ons helpen, door te doneren! Kies een ‘donatie’ item uit onze online winkel of lees meer over hoe jij ons kunt steunen! 

2

Sieraden met een verhaal

Onze YA’s hebben niet stil gezeten! Zij hebben de afgelopen periode zelf sieraden gemaakt. Deze home-made sieraden zijn geïnspireerd door verhalen van onze kinderen. Zo heeft elk sieraad een bijzonder verhaal, wat het extra leuk maakt om deze te dragen!

3

Zo, dat is een gave tas!

Jahoor, ook dit jaar hebben we ze weer! Deze superhandige, hippe tasjes zijn gemaakt door onze Youth Ambassadors! Wat een crea-bea’s met de gekste opdrukken! Zit jouw favoriet er niet bij? Wees niet getreurd, geef ons door wat je wilt hebben en wij maken het voor je!

4

Chocolaaa!!

Het is inmiddels alweer November en dat betekent dat Sinterklaas bijna in het land is! Wij verkopen heerlijke chocoladeletters waarvan de opbrengst uiteraard naar de kinderen toe gaat.

Een letter cadeau doen voor je buurman, je zusje verwennen of gewoon omdat je zelf een chocolademonster bent!

5

Creatief (zonder kurk)

Scholen dicht, niet getreurd! Met ons knutselpakket ben je gegarandeerd van superleuke bezigheden voor het gehele gezin! Knip, plak, kleur en schilder erop los! In het knutselpakket zit genoeg plezier voor 7 dagen!