Een YA stelt zich voor: Yasmin

Onze Youth Ambassadors zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de sponsoracties. De bingo staat dit weekend al voor de deur, en niet lang daarna volgen ook de Pubquiz en Koningsdag. Tussen deze voorbereidingen door, heeft Yasmin gelukkig de tijd genomen om zich aan jullie voor te stellen!

Stel je kort even voor!
Hoi! Mijn naam is Yasmin en ik ben 23 jaar oud. Ik volg de studie Social work met als uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Dit schooljaar studeer ik als het goed is ook af! In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend en/of vrienden. Daarnaast handbal ik graag en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Waarom heb je je opgegeven als Youth Ambassador?
Mijn hart ligt echt bij het werken met kinderen. Ik vond dit dan ook een mooie kans om mijn studie goed af te ronden. Daarnaast kan ik me geen mooier gebaar bedenken dan iets terug geven aan kinderen op geheel vrijwillige basis. Het mooie aan Batang Pinangga vind ik dat je alles samen doet.

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt meegemaakt met de Youth Ambassadors?
Ik denk toch wel de acties samen met elkaar draaien, zoals de oliebollenactie! Ik heb toen samen met twee andere YA’s de oliebollen ingepakt. Tussendoor konden we fijn kletsen, elkaar beter leren kennen en voorbereiden op de volgende acties!

Waar kijk je het meest naar uit tijdens de reis naar de Filippijnen?
Liefde krijgen, maar vooral liefde geven aan de kinderen!

En is er iets waar je tegenop ziet?
Als ik iets zou moeten kiezen… Van wat ik heb gehoord: de koude douches. Ondanks dat het daar warm is, vind ik het toch altijd fijn om lekker warm te kunnen douchen na een drukke dag. Maar als dat het ergste is… haha daar kan ik wel mee leven!

Is er iets wat je kwijt wilt aan de kinderen van Batang Pinangga?
Ik kan niet wachten op deze onvergetelijke zomer! Tot snel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.