Een YA stelt zich voor: Liv

De nieuwe groep Youth Ambassadors is nog niet eens twee maanden onderweg, maar heeft al een vliegende start gemaakt: Na een kerstkaarten- en oliebollenactie, hebben zij afgelopen weken maarliefst 2 stamppotavonden georganiseerd! Wij zijn ontzettend trots op ze, dus stellen ze graag aan jullie voor. Liv is de eerste YA die iets over zichzelf vertelt:

Stel je kort even voor!
Hoi, ik ben Liv. Ik ben 15 jaar oud en ik zit in vier havo op het Mendelcollege. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en van gezelligheid.

Waarom heb je je opgegeven als Youth Ambassador?
Ik heb me opgegeven als Youth Ambassador, omdat ik graag wil helpen bij het kindertehuis en de daar samen met de kinderen een leuke tijd te beleven.

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt meegemaakt met de Youth Ambassadors?
Het leukste dat ik tot nu toe heb meegemaakt met de andere Youth Ambessadors is de oliebollen actie, die hebben we gehouden met oud en nieuw. Het was erg gezellig en de oliebollen waren natuurlijk ook erg lekker!

Waar kijk je het meest naar uit tijdens de reis naar de Filippijnen?
Waar ik het meest naar uit kijk tijdens de reis naar de Filipijnen, zijn het lol maken met de kinderen, maar ook juist de dingen die we daar allemaal gaan leren en zien, want het is natuurlijk heel anders dan hier in Nederland.

En is er iets waar je tegenop ziet?
Ik heb er mega veel zin in dus als ik moet kiezen waar ik tegen op zie is dat dan maar de jetlag en de lange reis. Dat duurt nog wel even dus tot die tijd gaan we eerst in Nederland zoveel mogelijk geld op proberen te halen.

Is er iets wat je kwijt wilt aan de kinderen van Batang Pinangga?
Ik heb er nu al super veel zin in en kan niet wachten tot de zomer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.