De Youth Ambassador Bingo

Lieve lezers,

Wij zijn de Youth Ambassadors van de Stichting Batang Pinangga en willen jullie graag wat vertellen over een hele leuke bingo-middag die wij gaan organiseren op 1 maart.

Deze bingo zal plaatsvinden in de Adalbertus kerk in Spaarndam. Naast een hele gezellige bingo zullen er ook lekkere hapjes en drankjes zijn. We hebben al wat leuke prijzen gesponsord gekregen waaronder een cadeaubon t.w.v. 100 van https://www.feestkleding365.nl/, een gietijzeren pan van BK, verschillende fietsspullen, leuke cadeaubonnen van restaurants en café’s, een high-tea, een Secrid pasjeshouder, vrijkaarten voor het museum Outsider Art, tennisballen, vogelvoeder automaat, bord/kaart spelletjes en nog veel meer!

Wij hopen jullie allemaal te zien op deze leuke en gezellige bingo! De opbrengst gaat naar Batang Pinangga, een weeshuis op de Filipijnen voor misbruikte, mishandelde en verwaarloosde kinderen. Wij, als Youth Ambassadors, halen het hele jaar geld op door verschillende acties en evenementen te organiseren om dat uiteindelijk in juli mee te nemen naar de Filipijnen. Hier gaan wij 3 weken lang in het weeshuis helpen, lesgeven op een basisschool en middelbare school, straatkinderen helpen, de kinderen op een vuilnisbelt een leuke dag gaan bezorgen en nog veel meer! Voor meer informatie over onze reis en de stichting kunt u altijd kijken op www.batangpinangga.com. Of vraag het aan één van ons vragen tijdens de bingo!

Wie zien we 1 maart op de bingo?

Aanmelden kan via: Lars@geliefdkind.nl

Liefs,
De Youth Ambassadors