Geliefd Kind (Financiƫle adoptie)

De kinderen van Batang Pinangga hebben een zware tijd achter de rug. Zij komen van straat en zijn mishandeld en/of misbruikt. Op straat kijkt er niemand naar hun om: “Zij zijn maar straatkinderen, wie geeft er nu om straatkinderen.” Het grootste percentage misbruiken vind plaats op de straat. In de Filippijnen wordt niets tegen gedaan: Niemand geeft om straatkinderen.

Onze kinderen hebben jarenlang het gevoel van geliefd worden moeten missen. Juist dit gevoel is zo belangrijk voor kinderen; geliefd worden.

Help ons om dit gevoel weer terug te geven aan de kinderen en wordt nu persoonlijke sponsor van één van onze kinderen!

Persoonlijke sponsor

Voor €40 in de maand kan je een kind het gevoel van liefde geven. Voor onze kinderen is het heel erg speciaal dat zij een Nederlandse sponsor krijgen. Dat er iemand is, aan de andere kant van de wereld, die voor hem of haar wilt zorgen. De kinderen kunnen het nauwelijks geloven. Door persoonlijk contact tussen jou en jouw adoptiekind wordt er gewerkt aan een vertrouwelijke relatie van beide kanten. Het programma laat zien, dat de prestatie van de kinderen op school beter wordt, op het moment dat zij steun krijgen vanuit Nederland. De kinderen vinden het zo bijzonder dat iemand hun een warm hart toe draagt en dat zij de kans krijgen op een goede toekomst.

Van jouw maandelijkse bijdrage van €40 euro wordt het onderwijs en de dagelijkse verzorging (voedsel, toiletartikelen, kleding, etc.) betaald.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact tussen financiële adoptieouders en het adoptiekind is de kracht van Stichting Batang Pinangga.

Bij ons kan je gemakkelijk kaarten en / of brieven versturen, emailtjes verzenden en foto’s uitwisselen. Het persoonlijke contact moedigen wij aan. Dit contact is immers goed voor de ontwikkeling van het kind in de Engelse taal. Juist dit persoonlijke contact zorgt voor de juiste motivatie voor het kind om weer zin te hebben in het leven en een zo hoog mogelijke opleiding af te ronden. Voor de kinderen is het hebben van een persoonlijke sponsor ontzettend speciaal: Er is iemand op deze wereld, die wel om hun geeft.

Vanuit Stichting Batang Pinangga krijg je informatie over het kind; zijn of haar verhaal, hoe hij of zij bij Batang Pinangga terecht is gekomen en wat zijn of haar interesses, hobby’s en talenten zijn. Ook krijg je leuke nieuwtjes te horen en leuke foto’s toegestuurd. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van leuke activiteiten op het kindertehuis.

Hoe wordt u sponsor?

Neem contact met ons op en vraag om meer informatie of download de brochure.